Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syndet

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Syndet

Heipsan!

Eilen juhlittiin paisti marsalkka Mannerheimia, puolustusvoimia ja helluntaita Kreikassa, myös minun syntymäpäiviäni. Vuosia rapsahti 28, mutta kuten ystäväni FB:ssä kirjoittikin:  "Hyvää syntymäpäivää! Facebook on vaan tehnyt jonkin virheen tuossa vuosien kohdalla, siinä lukee 28 vaikka siinä pitäis lukea 17!"  Apua muuten, kun aina sanotaan, että 17-vuotisna on neito kaunehin. En kyllä ollut kauneimmillani 17-vuotiaana! :D Olen lähinnä kuin hyvät viinit, paranen vain vanhetessani! :P

Tässä on mitä ilmeisemmin menossa moshauksen mm-kisat.


Synttäripäivä alkoi mukavissa merkeissä, kun lähdimme JP:n siskon kanssa manikyyriin ja pedikyyriin.  Sain JP:n siskolta lahjaksi käsi- ja jalkahoidon ja olipas ihana käydä hemmoteltavana! Olen käynyt manikyyrissä vain muutaman hassun kerran aiemmin.

Manikyyristä kotiin saapuessani minua odotti vaaleanpunainen ruusu...

 

... ja laiturilukemista. Kirjat ovat ihan parhaita lahjoja, kiitos JP! :) Kyseinen kreikkalainen kirjailija on tunnettu, mutta en ole vielä lukenut ainuttakaan hänen teostaan. Alkuperäiskieleltään kreikkalaisissa kirjoissa on usein muuten aika paljon vaikeampaa tekstiä kuin käännösteoksissa, saas nähdä kuinka runollinen rakkaustarina tämä on. :)

Tässä vielä kesäinen manikyyri, jollaisen taitava Gogo teki myös varpaisiini.


JP:n äidiltä sain terassikukan, joka toivottavasti kestää elossa hieman pidempään kuin aiemmat yksilöt!


JP:n äiti oli myös leiponut sydämen muotoisen suklaakakun, nam!
Frankie piti kaapata halituokioon. Tiedättekö muuten sen reggae-biisin, jossa lauletaan "Sinä se vasta oot nätti..."? Mä laulelen sitä aina Frankielle muodossa "Sinä se vasta oot jätti..." :D Frankie on nyt kilon painavampi kun Valtsu. :POk mum, pliz let me go now! :D


Illalla juhlistettiin vielä synttäreitä ja vein kaveriporukkamme kynnelle kykenevät vakkarimezepaikkaamme. Kiitos kotiväki synttärisponssauksesta! Mezepaikka löytyi joskus muutama vuosi sitten aivan sattumalta, kun eräs kaverin kaveri sattui asumaan tuon paikan vieressä. Paikka on sellainen, jonne ei normaalisti eksyisi mitenkään. Ulkoisesti paikka ei ole mitenkään kaksinen, mutta omistajat keskittyvätkin olennaiseen: Pieni meze-annos 11 euroa ja iso olut 2,50 euroa (eilen tilasimme 10 hengelle kaksi pientä meze-annosta). "Pieni" annos on siis sen kokoinen, että neljä nälkäistä ihmistä saa mahansa täyteen. Iso meze-annos on sitten saman kokoinen kuin koko pöytä, joten sellaista emme ole koskaan uskaltaneet edes tilata.  Annoksessa on mm. maalaismakkaraa, kyljyksiä, lammaskebabia, juustopiirakoita, tomaattipyöryköitä, perunoita, salaattia ja pitaleipää. 

Mikäli reissaatte Ateenassa, kannattaa ehdottomasti tutustua kauniin Plakan turistikohteiden lisäksi myös siihen, missä monet kreikkalaiset iltaansa viettävät. Ei taatusti ainuttakaan turistia, listat vain kreikaksi, ystävällinen ja nuori henkilökunta. Mikäli TV:stä tulee jalkapalloa, istumapaikkaa on turha yrittää etsiä! :) ΚΑΦΕ ΠΛΑΤΕΙΑ (Kafe Platia) Δημαρχείου 16 (Dimarxiu 16), Αιγάλεω (Egaleo), 12242 ΑΤΤΙΚΗΣ (Athens).

4 kommenttia:

5. kesäkuuta 2012 klo 18.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Xronia polla!! :)

-Kata-

 
5. kesäkuuta 2012 klo 20.41 , Blogger Antonia kirjoitti...

Euxaristw polu!! :)

 
6. kesäkuuta 2012 klo 0.04 , Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Syötävän hyvän näköinen kakku ja söpöt kesäkynnet :)
Myöhäiset synttärionnittelut!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 11.26 , Blogger Antonia kirjoitti...

Kiitos! :) Kakku on tosiaan hyvin maistuvaa! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu