Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Check your facts

torstai 7. kesäkuuta 2012

Check your facts

Heips!

Uutiset kulkevat nykyään nopeasti digimaailmassa. Iltalehti ehtikin jo uutisoida tässä artikkelissa tämän aamun tapahtumia. Aamutv:ssä äärioikeistopuolue Hrisi Avgi:n edustajan Ilias Kasidiariksen harkintakyky petti täysin, kun hän poliittisen keskustelun päätteeksi heitti vasemmistopuolue Sirizan edustajan Rena Durun kasvoille lasillisen vettä ja löi Kreikan kommunistisen puolueen KKE:n edustajaa Liana Kanellia. Tästä kaikesta on syntynyt luonnollisesti valtava mediasirkus Kreikassa, jossa eletään poliittisesti sanoisinko mielenkiintoisia aikoja näin kesäkuun 17. päivän vaalien alla.

Halukkaat voivat kurkata Iltalehden artikkelin ja videokuvaa aamutv:n haastattelusta, mutta pieni oikaisu artikkeliin on paikallaan. Suora TV-lähetys ja em. tapaus sattuivat tänä aamuna, torstaina, eivät eilen keskiviikkona, kuten Iltalehden sivuilla mainitaan. Kasidiaris on joutumassa oikeuteen, sillä häntä syytetään aseen laittomasta hallussapidosta sekä avunannosta ryöstöön ja pahoinpitelyyn, jonka kohteena oli Ateenan yliopiston fysiikan laitoksen professori. Kyseessä ei siis ollut opiskelijan puukotus, kuten iltalehti kirjoittaa. 

Muistakaa, ettei kaikki mediassa esitetty ole aina totta. Ei edes painettu sana.

Mukavaa loppuviikkoa, huomenna on luvassa pienet läksiäisjuhlat! :)

2 kommenttia:

7. kesäkuuta 2012 klo 23.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa läksiäisjuhlaa teille:) Ja tsemppiä uuteen alkuun! Olen lukenut blogiasi ahkerasti, toivottavasti jatkat kirjoittelua jatkossakin:) Mekin muutettiin maata; Kyprokselta Englantiin. Tilanne ei ollut kovin hyvä, koska työpaikkoja ei ollut ja paremmat mahdollisuudet tällä hetkellä täällä. Mukavaa matkaa Suomeen ja ihanaa kesää teille molemmille:)

Ninaki

 
8. kesäkuuta 2012 klo 10.53 , Blogger Antonia kirjoitti...

Kiitos! Kiva, kun kävit jättämässä kommenttia! :)Valitettavasti tosiaan todella moni on joutunut muuttamaan suunnitelmiaan ja lähtemään ulkomaille. Onnea ja menestystä teille siellä Englannissa! :) Toivottavasti Suomeenkin saadaan pian kesäkelit!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu