Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

10 randomia

maanantai 21. toukokuuta 2012

10 randomia


Blogeissa aina silloin tällöin kiertelevät haasteet ovat hauskoja (lue: olen totaalisen kyllästynyt eikä minulla ole yhtään mitään tekemistä :D) ja ajattelinkin tehdä joskus vanhankin blogini puolella nähdyn 10 randomin jutun haastepostauksen. Ideana on siis kertoa itsestään 10 sattumanvaraista juttua.

1. Olin pitkään kahvin suuri ystävä ja suurkuluttaja, mutta noin kuukausi sitten lopetin kahvin juonnin tyystin, sillä kahvista alkoi tulla huono olo.

2. Olen todella kaikkiruokainen, eipä ihan heti tule mieleen ruokaa, jota en söisi. No ehkä sisälmykset, kalan silmät ja sellaiset jää syömättä. :D Normaaleista ruuista menee kyllä sitten kaikki. Täällä yllättävän moni ystäväni on hirveän nirso eikä uskalla kokeilla mitään uutta. Siksi aina naurankin, kun joku tavernassa kysyy tilausta tehdessä mitä ruokaa kukakin ei syö: en syö fetaa, en syö lammasta, en syö tomaattia, en syö oreganoa, kuuluu kuorossa. :D Eikun hei, onhan yksi ruoka-aine, josta en tykkää yhtään! Hilla!

En myöskään ole millekään ruualle (tai millekään muullekaan) allerginen.

3.  Palelen tosi helposti, vaikka minun tulisi kuulemma suomalaisena kestää vaikka millaiset tuulet ja tuiverrukset. Vietin kerran kahden viikon Kanarian lomankin hupparissa (ihan vain sen takia, että oli kylmä en siksi, että olisin ollut lainkaan murrosikäinen. Tästä saan kuulla aina! :D)

 

4. Meillä on JP:n kanssa dorka tapa tanssia kotona kahdestaan pilailumielessä. Jos esim. mainoksen musiikki on mukaansa tempaava, saatamme vetäistä kunnon hip-hop kuviot keskellä olkkarin lattiaa. :D Don't ask!

5. En ole vielä kertaakaan pelannut Angry Birdsiä. Haittaakse?

6. Olen 159 (ja puoli) cm pitkä. Miksei kukaan mittaaja voisi pyöristää sitä edes säälistä 160 senttiin?

7. Omaan aivan käsittämättömän huonon avaruudellisen hahmotuskyvyn. Arvatkaa onko kivaa yrittää saada autoa taskuparkkeerattua ylämäessä, kun päättymätön autojono tööttää takana? :D Oli myös minun ideani kuljettaa neljän istuttava kulmasohva komiovisella Seat Ibizalla Ikeasta kotiin.8. Rakastan ihmisiä, jotka puhuvat voimakkaalla murteella tai nauravat hyvin omintakeisesti. Esimerkiksi Kreetan murre ja Kyproslaisten kreikka kuulostavat aivan mielettömiltä. Samoin Joensuun murre sekä Etelä-Karjalan murre niin kuin myös Pohjanmaan murteet kuulostavat ihanilta. Olen miljoonaan kertaan suitsuttanut opiskelukaupunkini Joensuun sekä joensuulaisten ihanuutta, mutta kerran vielä, pojat: yrittäkääpä olla yrmeitä, kun vastapuoli puhuu Pohjois-Karjalan murteella. Sama pätee tarttuviin nauruihin. JP:n siskolla on hyvin omintakeinen ja tarttuva nauru, jonka kuullessaan ei voi muuta kuin nauraa itsekin. :)

9. Olen huivihirmu. Tykkään huiveista kuin hullu puurosta (heh heh) ja niitä minulla taitaa olla enemmän kuin mitään muita vaatteita, kenkiä tai laukkuja.

10. Suosikkihajuveteni on Guccin Envy me. Ostin hajuveden ensimmäisen kerran Hki-Vantaan lentokentältä, kun olin matkalla vaihto-oppilaaksi Ateenaan. Tuoksu tuo mieleen paljon hyviä muistoja. :)

Randomjuttuja kertomaan haastan myös suosikkibloggaajistani MrsV:n, Johannan, Maj:n, Eveliinan sekä Arezin.

4 kommenttia:

23. toukokuuta 2012 klo 13.18 , Blogger Katariina kirjoitti...

Kivoja randomjuttuja :) Ma oon myos huivihullu, palelen koko ajan (nm. villasukat jatkuvasti jalassa) ja en pysty juomaan ollenkaan kahvia :) Kivaa viikkoa sinne!!

 
23. toukokuuta 2012 klo 16.42 , Blogger Antonia kirjoitti...

Huivit on tosiaan parhaita! Tuovat kivan lisän asuun ja lämmittävät mukavasti. Kerran kaverini kysyi kyllä +40'C kesähelteessä: "Eiks toi huivi oo nyt jo vähän liikaa!" :D Mukavaa viikon jatkoa myös sinne! :)

 
23. toukokuuta 2012 klo 23.32 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Kivoja juttuja!! Mäkin oon ihan murrefani ja oon niin kade ihmisille jotka osaavat matkia montaa eri murretta!! Tosin itselleni tarttuu myös toisten murteet huomaamattani tyyliin päivässä.. puhun sitä ihan spontaanisti mutten osaa matkia enää sitten jälkikäteen :D

Olen myös ihan samanlainen palelija ja aina saa kuulla sitä "mut sä oot suomalainen"-jupinaa... huoh. :D

Ja kiitos vielä haasteesta!! Vastailen piakkoin!!

 
24. toukokuuta 2012 klo 12.57 , Blogger Antonia kirjoitti...

Mullakin meinaa helposti suomeksi murre tarttua, kreikaksi ei kylläkään. :D Mutta sehän on tieteellisesti todistettu, että puhuja alkaa jäljitellä vastapuolen puhetyyliä paremman kommunikaation saavuttamiseksi. :) Joo, ei kyllä paljoa suomalaisuus auta kestämään sääoloja! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu